Väkomen hit!

Det hela började egentligen med ambitionen av att göra Amanda Schulman och Hanna Widells "the golden year". Att ta makten över sitt liv och påbörja en förändring med målet att om ett år vara sitt bästa jag. Ur de förberedande samtalen föddes en förälskelse i att dela med sig av erfarenheter samtidigt som ett stort behov av självterapi blev framträdnde. Vår idè föddes. 
 
Vi skapade denna blogg för oss själva, för vår vänskap och för er. Här ger vi, här tar vi, här delar vi med oss. Varje vecka utgår våra inlägg från ett tema. Kanske återgår vi till dessa emellanåt, kanske inte. Sök under våra kategorier och få inspiration, drabbas av igenkännande eller kanske ett leende. Ett ryck på axlarna är också okey. 
 
Parallelt med detta gör vi även klart vårt "golden year " och delar självklart med oss om vi får några häriga erfarenheter från det. 
 
Allt detta kommer ske i ett härligt skimmer av rosa. Välkomna till vår blogg. /R och C





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

pinkproblems.blogg.se

Två inte alltför vanliga tjejer som vill skriva om det som många tänker men inte vågar prata om. Här inne kan många samlas för terapi, råd och tips. På ett lite speciellt rosa sätt.

RSS 2.0